Centralni objekt

Naš centralni objekt nalazi se na adresi NIKOLE GORJANSKOG 7, Zagreb. Otvoren je davne 1979. g., nalazi se u okruženju obiteljskih kuća, u mirnom dijelu Vrapča, u neposrednoj blizini Ilice i Alee Bolognie.
Vizija vrtića usmjerena je k tome da je vrtić mjesto sretne igre i odrastanja, mjesto gdje će djeca moći razvijati sve svoje potencijale. Društvene promjene seznibiliziraju nas na prihvaćanje novih izazova i suvremeni pristup odgojno-obrazovog procesu, uključujući i roditelje kao važne čimbenike. Svi naši postupci pomažu djeci u njihovom sretnom odrastanju, uz uvažavanje i poštovanje osobnosti svakog djeteta.

       


Veliko dvorište koje čini 4000 m² zelene površine omogućuju bogatu slobodnu igru, vježbanje, formiranje poligona i ceste za vožnju romobilima sprave za igru i vježbanje, triciklima i vježbalište prometnog odgoja.

U jednom djelu našeg travnjaka su postavljenje skulpture u mramoru "Mali prijatelji" rad akademskog slikara Zlatka Zlatića.

Objekt ima prostrane sobe za dvanaest odgojnih skupina, dvorana za tjelesni, knjižnica, natkrivena terasa fleksibilnog sadržaja - ovisno o projektima i godišnjem dobu.

Ovdje se nalazi i centralna kuhinja u kojoj se pripremaju obroci, tajništvo i računovodstvo, ured ravnateljice, tajnice te računovodstva.

Osim redovitog desetosatnog programa, provodimo i posebne programe verificirane od ministarstva odgoja i obrazovanja, a provode ih educirani odgojitelji:

  • cjelodnevni engleski program
  • vjerski katolički program
  • cjelodnevni montessori program

Moguće je i pohađanje kraćih programa koji se održavaju dva puta tjedno po 45 minuta:

  • Rano učenje engleskog jezika
  • Sportska igraonica
  • Ritmika i ples

Naše snage usmjeravamo na kvalitetno vođenje, kako bi se u odgojno-obrazovnoj ustanovi razvila kultura učenja kroz istraživanja i otkrivanja, te putem sposobnosti kritičkog mišljenja. Bez produktivne suradnje i timskog rada odgojitelja, stručnih suradnikaa i ravnatelja moguće je zamisliti kvalitetan i uspješan život u modernom dobu, stoga nastojimo svo znanje i vještine prenositi i razvijati sustavno kod mladih generacija od njihove najranije dobi kako bi se što uspješnije znali nositi sa novim izazovima i zadacima.


 


© 2024 Vrtić Vrapče. Sva prava pridržana.