Dobrodošli na stranice vrtića

u vezi upisa detaljnije na linku:
www.vrtic-vrapce.zagreb.hr/default.aspx?id=113

U zapadnom dijelu grada Zagreba, u četvrti Vrapče-Podsused, okružen obiteljskim kućama, novim urbanim vilama, u blizini novog naselja Ris, nalazi se naš vrtić. Vrtić radi u pet namjenski građenih objekata za djecu predškolske dobi na adresama:

  • Nikole Gorjanskog 7 (od 1979. godine)
  • Vrabečak 5 (od 1974. godine)
  • Kerestinečkih žrtava 13 (od 1980. godine)
  • Mihovila Graćanina 4a (od 1982. godine)
  • Rašljice 20 (od 2008. godine)

 

 U vrtić upisujemo djecu od navršene prve godine života do polaska u školu. Upisi u novu vrtićku godinu započinju u svibnju u svim vrtićima grada Zagreba. Zainteresirani roditelji sve potrebne informacije mogu dobiti u tajništvu vrtića tijekom cijele godine ili na stranicama grada www.zagreb.hr.


Vrapčanski vrtići okruženi su zelenim površinama te pružaju mogućnost stalnog boravka na svježem zraku, kontinuirani život u prirodi, bogatstvo iskustva i ekološke osviještenosti koja ostavlja pozitivne tragove za cijeli život.


U Vrapču se susrećemo s bogatstvom očuvane kulturne baštine koju vrijedni odgajatelji vješto koriste u radu s djecom, odgajaju ih s ljubavlju i pridonose očuvanju kulture, a u posebnom Etno programu zajedno s roditeljima i zajednicom sudjeluju u obogaćivanju kulture življenja u četvrti i u gradu.


Roditelji u vrtiću svojom aktivnom suradnjom pridonose kvaliteti rada vrtića, odgoju svoje djece i širenju kulture u našoj zajednici. Novi programi koje nudimo djeci i roditeljima, govore o radu vrtića i njegovom stručnom kadru koji se kontinuirano stručno osposobljava za što uspješnije savladavanje novih suvremenih zadataka.


Želja djelatnika je da djeca budu sretna, vesela i da bezbrižno odrastaju, a roditelji što mirniji i zadovoljni tijekom boravka njihove djece u vrtiću.


© 2024 Vrtić Vrapče. Sva prava pridržana.