Područn objekt "Kerestinečkih žrtava"

Naše skupine objekta u ulici Kerestinečkih žrtava 13 su pretežno mješovite. Djeca su uključena u 8 odgojnih skupina od kojih je jedna posebna vjerska skupina u kojoj se provodi program vjerskog katoličkog odgoja, dok su s djecom starijom od 4 godine mogući upisi u kraće programe engleskog jezika, ritmike i plesa. Sve odgojne skupine međusobno dobro surađuju: od svakodnevnih druženja do zajedničkih priredbi, igrokaza, plesnih susreta, šetnji u okolinu, sportskih igara i još mnogo toga.

 

 

Posebnost našega objekta su velike i natkrivene terase koje u toplijim danima postaju dio soba dnevnog boravka, veliko dvorište, sportska dvorana te zanimljiva društvena okolina s kojom odlično surađujemo (knjižnica Gajnice, Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Osnovna škola Stenjevec, reciklažno dvorište, Gradski ured Stenjevec, Caritas i župa svetog Nikole biskupa, starački dom Meri-Don).

 

Kroz svakodnevnu interakciju i komunikaciju s roditeljima promišljamo smijer u kojem želimo da se ustanova i svi njezini odgojno-obrazovni projekti razvijaju, s ciljem doprinosa razvoju prakse.


© 2023 Vrtić Vrapče. Sva prava pridržana.