UPISI u jaslice i vrtić 2022./2023.

NOVO:
 

Dragi roditelji/skrbnici,

Grad Zagreb je, u želji da vam olakša upis djece u dječje vrtiće omogućio uslugu e-Upisi u dječje vrtiće, uz pomoć koje možete iz svoga doma podnijeti zahtjev za upis djeteta u odabrani dječji vrtić kojem je osnivač Grad Zagreb.

Cilj ove usluge je osigurati vam što jednostavniji i napredniji sustav za prijavu djeteta u dječji vrtić.
 
 
Zahtjev za upis djeteta roditelj/skrbnik djeteta treba podnijeti od 11. svibnja do 24.svibnja 2022. isključivo putem elektroničke prijave samo jednom gradskom dječjem vrtiću, u pravilu onome prema mjestu stanovanja (primarni izbor), s mogućnošću odabira drugog gradskog dječjeg vrtića kao alternativne opcije.
 
Podnošenje zahtjeva za upis moguće je isključivo putem e-Pisarnice na poveznici Pristup u e-Upise u dječje vrtiće kojima je osnivač Grad Zagreb, a koja će biti aktivna od 11. svibnja do 24. svibnja 2022.
 https://e-pisarnica.zagreb.hr/ePisarnica/#/


 
Sa zahtjevom za upis djeteta potrebno je elektroničkim putem priložiti skenirane/fotografirane dokumente koji su navedeni u Obavijesti o upisu djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2022/2023. na području Grada Zagreba.
 

Također, kako bismo roditeljima/skrbnicima osigurali optimalnu tehničku podršku u korištenju aplikacije tijekom postupka upisa djece, otvorili smo Helpdesk s adresom: e-upisi.vrtici@zagreb.hr na koji nas mogu kontaktirati.

Poveznica za početak prijave:

https://e-pisarnica.zagreb.hr/ePisarnica/eIsprave2https://eupisi.zgvrtici.hr/welcome

 OBJAVA REZULTATA UPISA 8.6.2022. U 15H NA GLAVNOM ULAZU CENTRALNOG OBJEKTA NA ADRESI NIKOLE GORJANSKOG 7


© 2023 Vrtić Vrapče. Sva prava pridržana.